Gasesti cu greutate o piesa sau un accesoriu, completeaza formularul de contact si un specialist Silver Motors te va contacta pentru a-I oferi cateva informatii de care are nevoie pentru a te consilia si pentru a-ti aduce exact produsul de care ai nevoie. Mai mult, te ajutam si cu montajul, reglarea, sau setarile de soft conforme cu indicatiile si recomandarile producatorului.

Toate aceste piese de origine sunt in conformitate cu cele mai recente standarde tehnice, datorita specificatiilor de productie si a controalelor complexe de calitate. Chiar daca, de cele mai multe ori, alternativele aftermarket au preturi aparent (ceva) mai mici, recomandarea noastra este sa alegeti originalul, intrucat piesele de origine sunt:

  • Produse special pentru autovehiculele carora le sunt necesare
  • Testate in detaliu si in conditii tehnice variate
  • De o calitate excelenta, sigure si fiabile
  • Fabricate pentru o durata lunga de viata ceea ce duce la un raport calitate-pret foarte bun
  • Cea mai buna alegere din punct de vedere al caracteristicilor de rulare, al confortului si al mentinerii valorii de revanzare a masinii Dvs.!

Indiferent ca aveti nevoie de ulei de motor, filtre, anvelope sau de subansamble complexe, cutii de viteze sau chiar motoare, la Silver Motors vom face tot ce tine de noi sa va asiguram toate piesele de origine necesare, pentru toate brandurile pe care le reprezentam! Va asteptam in service-ul nostru pentru orice informatie suplimentara!

Service autorizat Silver Motors

Apeleaza cu incredere la service-ul autorizat Silver Motors. Doar printr-un service autorizat ai garantia unei lucrari reusite si fara batai de cap, la cele mai inalte standarde.