Parte a grupului ICCO, o companie cu capital românesc infiintata in anul 1990, Silver Motors a debutat in domeniul auto in anul 2005 si si-a inceput activitatea prin importul si distributia de piese si accesorii moto. Ulterior, incepand cu anul 2011, am devenit, rand pe rand, reprezentantii marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Abarth, Fiat Professional, Maserati, KIA, Dodge.

De-a lungul anilor, Silver Motors si-a construit o reputatie solida in industria auto, in regiunea vestica a Romaniei si nu numai. Ne mandrim cu o cifra de ordinul miilor in privinta masinilor noi vandute, dar si cu faptul ca punem la dispozitia clientilor nostri o gama completa de servicii aferente domeniul auto, comercializand atat masini noi cat si second-hand, oferind servicii complete de intretinere (mecanica, electrica, ITP, tinichigerie, vopsitorie), piese si accesorii originale, servicii financiare, de asigurare, servicii de tractare, hotel de anvelope, etc. Si pentru ca domeniul auto este unul foarte dinamic, cu schimbari importante si rapide, mai ales in perioada pe care tocmai o traversam, depunem toate eforturile pentru a tine pasul cu noile tehnologii si noile tendinte ale industriei, astfel incat clientii nostri sa se poata baza in continuare, asa cum au putut sa o faca si pana acum, pe faptul ca Silver Motors le va oferi, de fiecare data, o experienta peste asteptari, in conditii extrem de corecte!

Ne puteți contacta la numărul de telefon 0256 217 960 sau prin formularele de contact! Echipa Silver Motors este intotdeauna pregatita să găsească cele mai bune răspunsuri si soluții la toate cerințele Dvs! Va asteptam cu drag in shoroom-ul si service-ul Silver Motors!