Ati avut o dauna? Apeland chiar la momentul producerii ei la centrul de daune Silver Motors – veti scapa de grija birocratiei si aveti beneficiul economisirii timpului dumneavoastra. Specialisitii nostri va vor ajuta cu gestionarea de la A la Z a intregului proces de deschidere / inchidere a unui dosar de dauna. In plus, in functie de durata necesara imobilizarii autovehiculului dumneavoastra in atelierele noastre, va putem pune la dispozitie o masina la schimb astfel incat activitatea zilnica sa nu va fie afectata.
Dupa ce a fost realizata constatarea, veti fi redirectionat(a) catre colegii de la receptie caroserie pentru ca acestia sa identifice necesarul de piese pentru efectuarea reparatiilor. In functie de asigurator, puteti opta sau nu pentru masina la schimb pe toata perioda reparatiei. Din momentul in care masina Dvs. va intra in service-ul nostru, ne vom asigura ca nici un detaliu nu va ramane neobservat si nesolutionat. De multe ori, o dauna a caroseriei poate cauza si probleme mecanice, care nu se pot identifica la o prima evaluare a incidentului. Vom evalua cu atentie intregul necesar de reparatii generat de dauna produsa, astfel incat polita Dvs. de asigurari sa poata acoperi toate reparatiile, fara eventuale vicii ascunse care sa ramana nesolutionate. La momentul intrarii masinii in sectia Vopsitorie a service-ului Silver Motors, specialistii nostri vor alege cu cea mai mare precizie culoarea potrivita, astfel incat, la momentul predarii masinii, aceasta sa arate cel putin la fel de bine ca inainte de momentul producerii daunei.
Indiferent de tipul problemelor tehnice ale masinii Dvs., va asteptam in service-ul Silver Motors! Va puteti programa folosind formularul dedicat sau ne puteti contacta si telefonic, la numarul de telefon 0256 217 960.

Service autorizat Silver Motors

Apeleaza cu incredere la service-ul autorizat Silver Motors. Doar printr-un service autorizat ai garantia unei lucrari reusite si fara batai de cap, la cele mai inalte standarde.