Reviziile tehnice ale unui autoturism sunt echivalente cu analizele anuale pe care ni le facem cu totii, daca tinem la sanatatea noastra. O revizie realizata corect, in parametrii tehnici recomandati de producator si folosind piese originale, calitative, va contribui semnificativ nu doar la siguranta pasagerilor unei masini, ci si la mentinerea valorii acesteia!

La Silver Motors aveti garantia profesionalismului tehnicienilor nostri, instruiti pentru a indeplini standardele de calitate impuse de toate marcile pe care le reprezentam. In plus, va oferim o transparenta maxima in privinta costurilor, precum si predictibilitate in stabilirea acestora. Dincolo de tariful orar, specialistii nostri vor respecta normativii de timp necesari, un detaliu care poate face diferenta si care va poate economisi timp pretios, inclusiv din punct de vedere financiar!

Reviziile realizate in cadrul atelierului Silver Motors sunt adaptate cerintelor specifice masinii Dvs., asa cum sunt ele definite de catre producator, incluzand o gama foarte cuprinzatoare de servicii si operatii de verificare, cu scopul de a realiza un service adaptat nevoilor tehnice ale fiecarei masini in parte. Este normal ca noi, in calitate de reprezentanti ai producatorilor, sa ca cunoastem cel mai bine autovehiculul, pe care il studiem inca dinainte de a fi lansat pe piata!

Sumarizand, avantajele efectuarii reviziei tehnice a masinii Dvs. in service-ul Silver Motors se refera la:

  • Personal calificat, mecanicii nostri fiind scolarizati permanent si avand acces la cele mai noi informatii tehnice, direct de la producatori
  • Calitatea efectuarii reviziilor, inclusiv prin folosirea sculelor speciale ale producatorilor
  • Adaptarea operatiilor din service in functie de necesitatile specifice ale fiecarei masini (stare tehnica, nivel kilometraj, conditii de utilizare, etc)
  • Preturi corecte si competitive

Va asteptam cu drag in service-ul Silver Motors! Va puteti programa folosind formularul dedicat sau ne puteti contacta si telefonic, la numarul de telefon 0256 217 960.

Service autorizat Silver Motors

Apeleaza cu incredere la service-ul autorizat Silver Motors. Doar printr-un service autorizat ai garantia unei lucrari reusite si fara batai de cap, la cele mai inalte standarde.