Noile Alfa Romeo Giulia și Stelvio MY20: Experiența șofatului atinge un alt nivel

Înapoi la Noutati

În atmosfera fermecătoare a regiunii Puglia, Italia, Alfa Romeo a prezentat presei internaționale noile modele Giulia și Stelvio MY20. Disponibile în showroom-uri de anul viitor, modelele oferă upgrade-uri substanțiale în trei direcții: tehnologie, conducere autonomă și conectivitate. Toate acestea fără a renunța la filosofia mărcii de a crea automobilele care oferă experiențe și emoții cu adevărat unice.

Consola centrală a fost regândită, grație design-ului și măiestriei, combinate cu tehnologia de ultimă oră, garantând astfel eficiență și funcționalitate maxime.

Sistemul de infotainment cu serviciile Alpha Connect evoluează la un nivel superior. Interacțiunea este astfel completă și personalizată, permițându-i șoferului să aleagă între butonul rotativ sau ecranul tactil, cu o interfață foarte prietenoasă.

Noul display Multitouch de 8,8”este intuitiv și reactiv. Cu câteva mișcări simple, puteți organiza aplicațiile și widget-urile. Ecranul tactil de dimensiuni mari creează o experiență vizuală superioară și acces facil pentru hărți, contacte și performanțe auto.

În epoca tehnologiei, noile Alfa Romeo Giulia și Stelvio MY20 aduc un echilibru perfect între șofatul clasic și sistemele avansate de conducere automată, prin debutul celui de-al doilea nivel de conducere autonomă, ce prezintă funcții precum Asistență de Părăsire a Benzii de Drum, Alertă de Unghi Mort și Asistență pentru Blocaj în Trafic.

Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi!