Kia Motors anunță vânzările globale pentru luna octombrie 2020

Înapoi la Noutati
- Vânzările globale pentru luna octombrie s-au situat la 265.714 unități, în creștere cu 6.1% față de aceeași perioadă a anului trecut
- Vânzările în Coreea de Sud au crescut cu 1.8%, până la 48.009 unități
- Vânzările din afara Coreei de Sud au crescut  cu 7%, până la 217.705 unități
- Kia se așteaptă ca impulsul puternic al vânzărilor să continue datorită extinderii gamei modelelor SUV

(SEUL) 2 noiembrie 2020 - Kia Motors Corporation a înregistrat vânzări totale la nivel global de 265.714 unități în octombrie, reprezentând o creștere de 6.1% în comparație cu aceeași lună a anului trecut.

SUV-ul Sportage s-a clasat pe primul loc în topul vânzărilor globale cu 35.811 unități, urmat de SUV-ul Seltos cu 30.822 unități și sedanul K3 cu 25.533 unități.

Vânzările în Coreea de Sud
Vânzările în Coreea de Sud au crescut cu 1.8 procente față de aceeași perioadă a anului trecut, până la 48.009 unități datorită vânzărilor dinamice al minivan-ului Carnival (cunoscut și sub numele de Sedona pe anumite piețe) dar și a vânzărilor SUV-urilor Sorento și Seltos, care au sprijinit creșterea Kia pe piața sa internă.

Vânzările în afara Coreei de Sud
Vânzările de pe piețele emergente au înregistrat un salt de 7% față de anul trecut, cu 217.705 unități, datorită modelelor precum Sportage, SUV-ul Seltos și sedanul K3.

Compania se așteaptă ca rezultatele solide ale vânzărilor să continue în lunile următoare, datorită extinderii liniei modelelor SUV, inclusiv SUV-ul Sonet, lansat în India în August și în așteptarea debutului unui model pe benzină al SUV-ului Sorento.

În ciuda mediului de afaceri nefavorabil, Kia va continua să se concentreze pe implementarea strategiei sale ‘Plan S’, „foaia de parcurs” pe termen mediu și lung a companiei de a se transforma într-o companie de mobilitate.

 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 190 de țări. Astăzi, Kia are peste 52,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 49 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™ și UEFA Europa League, cea mai mare competiție a cluburilor profesioniste de fotbal din lume și partener principal al League of Legends European Championship 2019. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.

Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi!