Kia își dezvăluie noul logo și noul slogan global al mărcii, lansându-și transformarea îndrăzneață pentru viitor

Înapoi la Noutati
- Kia sărbătorește noua sa imagine și sloganul, anunțând transformarea mărcii pentru viitor
- Noul logo semnifică ‘simetrie’, ‘ritm’ și ‘ascensiune’, elemente care întruchipează încrederea Kia și angajamentul față de clienți
- Kia dezvăluie noul slogan al mărcii: ‘Mișcarea care inspiră’
- Kia stabilește un nou record mondial Guiness pentru ‘Cele mai multe vehicule aeriene fără pilot (UAV) care lansează focuri de artificii simultan’ în timpul evenimentului de dezvăluire a noului logo
- Noile obiective și strategia mărcii vor fi prezentate la nivel mondial pe 15 ianuarie


(SEUL) 6 ianuarie 2021 - Kia Motors Corporation și-a dezvăluit noul logo și sloganul global al mărcii, care semnifică transformarea îndrăzneață a producătorului auto și noile obiective ale brandului.  Introducerea noului logo reprezintă ambițiile Kia de a stabili o poziție de lider în viitoarea industrie a mobilității, reînnoind aproape toate aspectele afacerii sale.


Logo-ul este un simbol al noului obiectiv al mărcii Kia și al valorilor pe care promite să le ofere clienților prin produsele și serviciile viitoare, precum și experiențele pe care acestea le vor oferi. Kia confirmă promisiunea mărcii dezvoltând noul logo pentru a se asemăna cu o semnătură scrisă de mână. Linia ritmică, neîntreruptă a logo-ului transmite angajamentul Kia de a aduce momente de inspirație, în timp ce simetria sa demonstrează încredere. Mișcarea în ascensiune a logo-ului încorporează ambițiile în creștere ale Kia pentru marca sa și, mai important, ceea ce oferă clienților.

„Noul logo Kia reprezintă angajamentul companiei de a deveni un simbol pentru schimbare și inovație”, a declarat Ho Sung Song, președintele și CEO-ul Kia. „Industria auto trece printr-o perioadă de transformare rapidă, iar Kia se modelează și se adaptează în mod proactiv la aceste schimbări. Noul nostru logo reprezintă dorința noastră de a inspira clienții pe măsură ce nevoile lor de mobilitate evoluează, iar pentru angajații noștri este un îndemn să facă față provocărilor cu care ne confruntăm într-o industrie în schimbare rapidă.”

Noul logo a fost dezvăluit în timpul unui spectacol pirotehnic record pe cerul de deasupra orașului Seul, Coreea de Sud. Evenimentul a beneficiat de 303 „piro-drone” care au lansat sute de artificii într-un spectacol artistic sincronizat, luminând și sărbătorind noul început al mărcii Kia. Acest lucru a stabilit un nou record mondial Guinness pentru „Cele mai multe vehicule aeriene fără pilot (UAV) care lansează focuri de artificii simultan”. Spectacolul strălucitor poate fi urmărit pe canalul YouTube Kia Global: https://youtu.be/s61_IsjqLzc


Noile obiective și strategia mărcii vor fi prezentate pe 15 ianuarie
Pe lângă un logo nou, Kia a dezvăluit și noul slogan global al mărcii, “Movement that inspires” - „Mișcarea care inspiră”. Detalii despre noua strategie, inclusiv scopul și filozofia mărcii, precum și aplicarea pe viitoarea gamă de produse Kia, vor fi împărtășite prin intermediul evenimentului digital ‘New Kia Brand Showcase’ care va avea loc la ora 09:00, ora standard în Coreea de Sud, vineri 15 ianuarie 2021 (01:00 CET, 15 ianuarie / 16:00 PST, 14 ianuarie). Evenimentul poate fi urmărit pe canalul YouTube Kia Global.Lansarea noului logo urmează anunțului strategiei de afaceri pe termen lung ‘Plan S’ dezvăluit de Kia în 2020. Conform strategiei ‘Plan S’, Kia, printre alte obiective, are ambiția de a ocupa o poziție de lider pe piața auto globală. Aceasta se concentrează pe popularizarea automobilelor electrice și introducerea unei game largi de servicii de mobilitate, adaptate pentru a satisface nevoile și gusturile persoanelor fizice și ale piețelor locale.


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) este un producător de clasă mondială ce oferă experiențe de mobilitate care inspiră clienții săi prin mișcare. Fondată în 1944, compania Kia a fost
în industria auto de mai bine de 75 de ani. Cu 52.000 de angajați în întreaga lume, o prezență în peste 190 de piețe și unități de producție în șase țări, compania vinde astăzi aproximativ trei milioane de vehicule pe an. Kia este în fruntea popularizării automobilelor electrificate și electrice cu baterie și dezvoltă o gamă tot mai mare de servicii de mobilitate, încurajând milioane de oameni din întreaga lume să exploreze cele mai bune modalități de a se deplasa.

Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.

Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi!