Alfa Romeo: 110 ani de istorie inegalabilă

Înapoi la Noutati

24 iunie 2020 reprezintă ziua în care Alfa Romeo va aniversa 110 ani de la înființare. Pentru a sărbători momentul, fanii vor fi surprinși cu un nou logo și multe alte activități. Materiale noi vor dezvălui povestea nespusă Alfa Romeo, incluzând abordări din afara lumii auto, care implică o varietate de teme: curiozități, anecdote și multe alte subiecte interesante din evoluția istorică și socială a Italiei.


Noul logo “110 Alfa Romeo”

În onoarea aniversării celor 110 de existență, Style Center Alfa Romeo a dezvoltat noul logo “100 Alfa Romeo”: loial caracterului puternic al mărcii, numărul în sine “110” oferă sentimentul unei treceri firești dinspre trecut spre viitor.


Museo Storico Alfa Romeo, hub-ul sărbătorii

În 24 iunie, Museo Storico Alfa Romeo va găzdui comunitățile de fani, dar și cluburile dedicate mărcii.

Cu toate acestea, înainte și după aceasta dată, vor exista multe oportunități de a sărbători această aniversare marcantă și de a retrăi pașii unei istorii glorioase care privește în mod constant spre viitor.


Alfa Romeo pasiunea marilor festivaluri automobilistice

Alfa Romeo a reprezentat mereu un punct de atracție al marilor festivaluri din calendarul motorsportului.

La cea de-a 110-a aniversare – din 13 până în 16 mai – „Săgeata Roșie” va fi prezentă în cadrul faimoasei curse, Mille Miglia, pe traseul Brescia-Roma-Brescia, cu evenimente de neratat, ce vor avea loc în perioada premergătoare acestei minunate competiții a bijuteriilor clasice.

Evenimente surpriză sunt pregătite și în cadrul renumitului Festival al Vitezei de la Goodwood: din 9 până în 12 iulie, Alfa Romeo va fi oaspete de onoare, primind totodată un tribut aniversar, pe parcursul legendarei curse de viteză în coastă.

Cele menționate mai sus, alături de o serie largă de alte evenimente, programate de-a lungul acestui an aniversar, vor contribui la consolidarea imaginii legendarei mărci, dar și a entuziasmului automobiliștilor ce iubesc mecanica emoției construite în jurul plăcerii de a conduce, satisfăcându-și pasiunea.

Torino – 7 februarie 2020

Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi!