Importator Oficial RAM Trucks Romania

Ram este o marcă care înseamnă forță, putere și capacitate în lumea pick-up-urilor. Sfidând normalul și depășind cotidianul, produsele Ram sunt construite cu un singur obiectiv: fără compromisuri! Performanță, tehnologie și siguranță remarcabile, oferind în același timp un confort extraordinar, lux și un stil care întoarce capetele.

Fii unic și programează 1 DAY RAM EXPERIENCE.

Capabilitate

Capacitate de tractare excepțională de până la 3.5 tone când este echipat cu motorul V8 HEMI® de 5,7L Ram 1500 are suficientă putere atât pentru muncă, cât și pentru distracție.

Deflactor Aer Activ

La o viteză de aproximativ 50 km/h, deflactorul de aer frontal activ se extinde automat cu 5 cm în jos pentru a reduce rezistența la înaintare.

Sistem de suspensie pneumatică

Atunci când Ram 1500 se apropie de viteze de autostradă, sistemul disponibil Active-Level™ Four Corner Air Suspension - disponibil numai pe modelele Crew Cab - coboară automat autoutilitara pentru a ajuta la reducerea rezistenței la înaintare și a oferi eficiență maximă. Această funcție ajută, printre altele, la accesul în portbagaj și în cabină, la intrarea în locurile de parcare și la agățarea unei remorci.

Aerodinamică optimizată

Noul Ram 1500 se mândrește cu un design al capotei supraînălțate pentru a optimiza devierea aerului din zona ștergătoarelor, în timp ce acoperișul sculptat direcționează aerul către spoilerul spate. În combinație cu caracteristicile aerodinamice active, truck-ul obține un coeficient de rezistență la înaintare de 0,357.

AVENTURĂ FĂRĂ COMPROMIS

Faceți-vă pierdut cu funcțiile de capacitate puternice ale modelelor Ram 1500 Rebel® 2023 și Ram 1500 TRX 2023.

Sistem de control al vitezei Selec-Speed®.

Anterior disponibilă doar pe TRX, această funcție este acum oferită cu anumite pachete și standarde pe noul Ram 1500 Rebel® 4x4. Conceput pentru a menține o viteză constantă a vehiculului în timp ce traversează variații de pantă ale terenului, Selec-Speed® Control aplică cuplul motorului și presiunea de frânare pentru a ajuta la menținerea unei viteze constante, astfel încât șoferul să se poată concentra pe direcție.

Înălțime de rulare și suspensie ridicată

Noul Ram 1500 Rebel® este pregătit să abordeze drumurile off-road cu anvelope de 33 de inch, o înălțime de rulare ridicată cu 1 inch, suspensie înălțată și amortizoare față și spate reglate pentru performanță.

EXTERIOR

Faruri LED

Iluminați noaptea cu farurile LED îndrăznețe și strălucitoare, farurile spate și lămpile de ceață disponibile. Accentuate de o capotă sculptată și de o grilă elaborată, aceste elemente elegante de iluminare frontală proiectează un fascicul larg și contribuie la creșterea vizibilității.

Sistem Power Running Boards

Intrați și ieșiți cu ușurință din truck cu ajutorul treptelor laterale acționate electric. Treptele se activează automat când se deschide o ușă, facilitând accesul în cabină.

Rezistență de susținere a hayonului

Ușă / hayon spate multifuncțională disponibilă funcționează ca o trapă tradițională atunci când este nevoie și ridică miza cu puterea de a susține cu ușurință până la 200 de kilograme.

Cârlig de remorcă iluminat

Conectați-vă și încărcați ziua sau noaptea cu ajutorul noii lumini de remorcare. Această caracteristică inteligentă vă permite să vizualizați clar și cu mâinile libere dispozitivul de prindere a remorcii, chiar și în condiții de iluminare slabă.

Asistență pentru hayon

Hayonul amortizat disponibil asigură o asistență uniformă și consistentă chiar și în cele mai reci sau mai calde climate. Deschideți ușor hayonul fără a părăsi cabina datorită hayonului cu eliberare electrică disponibil cu comandă prin telecomandă.

Umpleți-l

Umpleți sistemul de gestionare a încărcăturii RamBox® disponibil în exclusivitate în clasa lui cu scule, echipamente și chiar băuturi reci. Atunci când este ambalat cu gheață, acest sistem versatil funcționează, de asemenea, ca o ladă frigorifică de transport, rezistentă la intemperii, cu sistem de blocare și drenaj.

Putere la îndemână

În interiorul sistemului de gestionare a încărcăturii RamBox® disponibil în exclusivitate în clasă , pe partea șoferului de lângă banchetă, există o priză auxiliară de 115 volți/400 de wați care vă oferă energia de care aveți nevoie în deplasare.

INTERIOR

CEL MAI ELEGANT PICK-UP EVER

Atmosferă plăcută

Noul Ram 1500 este echipat cu module de masă cu reglare activă montate pe cadru și cu un sistem disponibil de anulare activă a zgomotului în interior. Aceste caracteristici ajută la reducerea sunetului ambiental și la păstrarea liniștii interioare, permițându-vă să vă deconectați de la zgomotul autostrăzii sau de la ziua de muncă.

Difuzoarele cele mai performante din clasa sa

Noul Ram 1500 adaugă un alt nivel de lux cu sistemul audio premium Harman Kardon® Premium Audio System disponibil de 900 de wați și 19 difuzoare, care umple habitaclul cu sunete și claritate excepționale.

O altă dimensiune a libertății

Bucurați-vă de soare la metru pătrat, chiar și în interiorul cabanei. Acest truck se mândrește cu un plafon panoramic cu două geamuri de 10 picioare pătrate, disponibil în varianta disponibilă, care oferă aer curat, cer deschis și priveliști de neegalat.

TEHNOLOGIE

Echipat cu cea mai nouă tehnologie

CONECTIVITATE

UCONNECT® ECRAN TACTIL DE 12 INCHI

Sistemul avansat de navigație Uconnect® 5 NAV disponibil în varianta optimizată oferă un ecran tactil de 12 inchi cu funcții personalizabile. Creați până la cinci profiluri de șofer, vizualizați navigația specifică pentru remorcare și accesați serviciile conectate. Conectați fără fir până la două telefoane și bucurați-vă de muzică de la serviciul de streaming preferat.

Truck-ul tău, la comanda ta

Apăsați butonul de recunoaștere vocală de pe volan sau folosiți "Wake Up Word" pentru a cere indicații, pentru a schimba sursele media, pentru a reda muzică de pe telefon sau pentru a asculta postul de radio preferat. Iar cu apelarea hands-free disponibilă, puteți efectua și primi apeluri sau asculta și răspunde la SMS-uri. fără a vă lua mâinile de pe volan sau ochii de pe șosea.

Stație de încărcare

Păstrați telefoane, tablete și multe alte dispozitive electronice încărcate în deplasare. Centrul media dispune de porturi auxiliare ușor de accesat, o stație de încărcare wireless disponibilă, până la patru porturi de încărcare USB Type-C ultra-rapide și până la trei prize de 115 volți pentru a menține dispozitivele alimentate.

Hotspot Wi-Fi 4G

Bucurați-vă de confortul de a avea Wi-Fi oriunde v-ați afla, cu un Hotspot Wi-Fi 4G încorporat disponibil. . Transmiteți videoclipuri, verificați rețelele de socializare și obțineți acces la e-mail în timp real la o distanță de 15 metri de mașină pe un dispozitiv compatibil.

SIGURANȚĂ

DIRECȚIA CORECTĂ SPRE VIITOR

Mențineți noul Ram 1500 pe drumul cel bun cu ajutorul Sistemului Electronic de Control al Stabilității și al Sistemului Electronic de Atenuare a Ruliului. Primul poate corecta supravirarea și subvirarea, în timp ce al doilea poate ajuta la reducerea ridicării roților. Fiecare funcție aplică frânele la roata corespunzătoare și reduce puterea motorului pentru a menține pickup-ul centrat, sigur și în siguranță pe șosea.

Conștientizarea unghiului mort

Sistemul de monitorizare a unghiului mort disponibil utilizează senzori puternici pentru a vă ajuta să fiți conștient de zonele cu unghiuri moarte. Iar atunci când este echipat cu Rear Cross Path cu detectare a remorcii, acest sistem inteligent poate detecta automat și ține cont de lungimea remorcii.

Detectarea traiectoriei transversale spate

Sistemul de detectare a traiectoriei transversale spate și de detectare a remorcii scanează zona de lângă și din spatele vehiculului pentru a oferi siguranță și securitate în timpul manevrelor în spații înguste.

Avertizare de coliziune frontală

Avertizare de coliziune frontală cu frânare activă disponibilă ajută la atenuarea potențialelor coliziuni și poate chiar să oprească complet vehiculul, dacă este necesar.

Măsuri de siguranță și securitate digitală

Rămâneți la curent cu noul Cluster Digital de 12 inchi disponibil. Ajută la siguranța pasagerilor și a pietonilor prin Sistemul de Frânare de Urgență pentru Pietoni disponibil și verifică presiunea din anvelope cu Sistemul de Monitorizare a Presiunii Anvelopelor.

Șase Airbag-uri

Noul Ram 1500 este echipat cu șase airbaguri amplasate în toată cabina. Pasagerii sunt protejați prin airbaguri frontale cu tehnologie de ventilație adaptivă, concepute pentru a reacționa atât la dimensiunea ocupantului, cât și la gravitatea accidentului.

Putere de oprire considerabilă

Proiectat cu cele mai mari rotoare de frână din clasa sa (14,9 inch), scopul acestui sistem de frânare avansat este de a te ajuta pe tine - și tot ceea ce transporți - să te oprești complet și în siguranță, chiar și în condiții nefavorabile.

0256 217 960 Programeaza 1 DAY RAM EXPERIENCE

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!