Quattroporte

Un simbol al eleganței italiene.

Opțiuni de echipare GranLusso și GranSport

Luxul și dimensiunile întâlnesc capabilitațile dinamice ale lui Maserati Quattroporte. Modelul este disponibil în două versiuni, GranLusso și GranSport, fiecare fiind echipat în funcție de dorințele tale.

Design & Măiestrie

Când vine vorba despre design, Levante vorbește fluent limba Maserati. Oriunde ai privi, mesajele cunt clare și convingătoare. Liniile ce par împrumutate de la un coupé sportiv, spun aproape totul: nu îi conferă doar o formă ce cucerește pe oricine, ci și contribuie la o eficiență aerodinamică, ce-l poziționează ca leader în clasa sa. Interiorul, considerat de WardsAuto drept unul dintre cele mai bune 10 interioare auto din 2017, emană un caracter autentic Maserati: asta înseamnă stil italian elegant, finisaje minuțios meșteșugite și o energie unică, exclusivistă, care inspiră șoferul spre călătorii luxuriante, de lungă distanță.

Versiuni Quattroporte

Quattroporte oferă puterea specifică unui motor Ferrari pur sânge, alături de impresionantul motor V6 Diesel.

Quattroporte S

Putere

430 HP

Viteza Max

288 km/h

Acceleratie

5,0 sec

Dispunere Motor

V6

Tractiune

RWD

Cuplu Max

580 Nm

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!