Levante

Maseratiul SUVurilor

Opțiuni de echipare GranLusso și GranSport

La GranLusso, stilul se axează pe experiența luxului. La GranSport, esență este dinamica modului de șofat.

Design & Măiestrie

Când vine vorba despre design, Levante vorbește fluent limba Maserati. Oriunde ai privi, mesajele cunt clare și convingătoare. Liniile ce par împrumutate de la un coupé sportiv, spun aproape totul: nu îi conferă doar o formă ce cucerește pe oricine, ci și contribuie la o eficiență aerodinamică, ce-l poziționează ca leader în clasa sa. Interiorul, considerat de WardsAuto drept unul dintre cele mai bune 10 interioare auto din 2017, emană un caracter autentic Maserati: asta înseamnă stil italian elegant, finisaje minuțios meșteșugite și o energie unică, exclusivistă, care inspiră șoferul spre călătorii luxuriante, de lungă distanță.

Versiuni Levante

O particularitate oferită de modelel Maserati este aceea că pot acoperi distanțe mari într-un ritm dinamic, cu viteze superioare. Motoarele V6 și V8 oferă tot ce te aștepți de la un Maserati. - de la răspuns într-o clipită, la confort greu de egalat pe distanțe lungi.

Levante

Putere

350 HP

Viteza Max

251 km/h

Acceleratie

6,0 sec

Dispunere Motor

V6

Tractiune

AWD

Cuplu Max

500 Nm

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!