Noul Kia XCEED Plug-in Hybrid

Putere și stil!

EXTERIOR

INTERIOR

DOTĂRI

Kia XCEED PHEV: automobilul hibrid modern

Tehnologia standard de regenerare a forței de frânare permite noului model Kia XCeed Plug-in Hybrid să colecteze energia cinetică și să reîncarce pachetul de baterii în timpul deplasării în pantă sau în timpul frânării, îmbunătățind astfel eficiența sistemului de propulsie. De asemenea, XCeed PHEV este echipat cu sistemul de sunet virtual al motorului (Virtual Engine Sound System), un sistem sonor de atenționare care este activat în modul complet electric, la viteze reduse sau în timpul deplasării în marșarier.

Indicator al gradului de încărcare a bateriei

Noul XCeed Plug-in Hybrid este echipate cu un indicator al gradului de încărcare a bateriei, un element vizual care anunță deținătorii că automobilul lor se încarcă sau când bateria este încărcată complet. Localizarea sa deasupra planșei de bord înseamnă că șoferii pot constata instant situația încărcării, doar aruncând o privire când se află afară din automobil (de exemplu, când automobilul este parcat afară și proprietarul nu a părăsit încă locuința).

Descoperă puterea energiei electrice

Noua versiune Plug-in Hybrid a modelului Kia XCeed oferă o alternativă convingătoare pentru modelele convenționale cu motoare pe benzină și diesel. Noul sistem de propulsie combină un pachet de baterii litiu-ion de 8.9 kWh, un motor electric de 44.5 kW și un motor în patru cilindri ‘Kappa’ eficient, de 1.6 litri GDi (injecție directă benzină). Puterea totală a sistemului de propulsie este de 141 CP, cu un cuplu maxim de 265 Nm, permițând modelului XCeed să accelereze de la 0 la 100 kmh în 11.0 secunde.

Display de înaltă rezoluție, gândit pentru claritate maximă

Cu o rezoluție mare, de 1920x720 pixeli, noul panou de bord digital de 12.3 inch înlocuiește vitezometrul și turometrul convenționale, fiind proiectat pentru a oferi informații cât mai clar posibil. Display-ul său unitar, integrat, oferă informații digitale pentru viteza automobilului și turația motorului, cu o succesiune rapidă a afișării informațiilor astfel încât să răspundă rapid la instrucțiunile și comenzile șoferului.

Un condus captivant pentru șoferi și performanțe unice

Sistemul de propulsie este cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj și șase trepte (6DCT), permițând șoferilor să schimbe chiar ei vitezele, pentru un stil de condus mai captivant decât alte automobile cu sistem de propulsie hibrid, echipate cu transmisia e-CVT (electronic continuously-variable transmissions). Transmisia tradițională e-CVT hybrid convertește o parte din puterea motorului termic prin motorul electric, rezultând o pierdere de putere din conversia energiei. Transmisia 6DCT Kia este diferită, permițând ca toată puterea - atât a motorului electric cât și a motorului termic - să fie transferată în paralel către transmisie, cu o pierdere minimă de energie.

Vacanțele cele mai frumoase sunt la un pas distanță

Caroseria compactă conține un portbagaj surprinzător de mare și versatil, cu un spațiu competitiv de 291 litri, care poate fi extins la 1.243 litri prin rabatarea scaunelor din spate. Versatilitatea spațiului este asigurată și de capacitatea de rabatare 40:20:40 a scaunelor din spate, de sistemul inteligent de deschidere a haionului și de compartimentarea de sub planșa portbagajului.

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!