Kia Stinger

Câștigătorul premiului EyesOnDesign 2017

EXTERIOR

INTERIOR

DOTĂRI

Bancheta spate fractionala - 6:4

Portbagajul noului Kia Stinger oferă un volum de 406 litri pentru bagajele tale. Pentru a beneficia de un spațiu de încărcare și mai generos, poți rabata cu ușurință scaunele din spate și poți fi sigur că vei transporta totul în siguranță și fără griji.

Scaune față ventilate

Confortul tău este prioritatea noastră. De aceea, noul Stinger a fost conceput pentru a oferi o poziție optimă pentru condus. În plus, suportul lateral și încălzirea și ventilarea scaunelor din față sunt funcționalități care vor spori confortul și-ți vor oferi o călătorie relaxantă oriunde vei merge.

Navigație 8.0" + RDS+ DAB+ SD CARD

Sistemul multimedia cu navigație prin satelit cu touchscreen de 8" conectat la European Mapping & Traffic Messaging Channel (TMC) dispune acum și de posibilitatea conectării sistemelor Android Auto™ and Apple CarPlay™.

Boxe Harman/Kardon

Bucură-te de un sunet de înaltă clasă cu ajutorul sistemului premium cu 15 boxe Harman-Kardon®. Sistemul Harman-Kardon® are o pereche de subwoofere montate sub scaunele șoferului și pasagerului din față precum și de tehnologia Clari-Fi™, care permite reconstruirea semnalului audio pierdut în timpul compresiei digitale.

HEAD-UP DISPLAY (TFT-LCD TYPE)

O funcționalitate care îți va oferi un confort sporit în timpul condusului. Sistemul Head-Up Display îți oferă toate informațiile de care ai nevoie proiectate pe parbrizul șoferului, astfel încât atenția să rămână în permanență la drum.

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!