Kia Picanto

Un automobil perfect pentru oraș.

EXTERIOR

INTERIOR

DOTĂRI

Sistemul de management al automobilului (ABS + ESC + HAC)

Sistemul de menținere a autoturismului la plecarea din pantă (Hill-start Assist Control) este o funcționalitate în plus pentru confortul și siguranța ta și a participanților din trafic.

Sistemul de navigație de 8.0" + RDS+ DAB

Sistemul de navigație stilat îți oferă tot confortul necesar unei călătorii în siguranță. În plus, ești la curent cu toate informațiile despre trafic, în timp real.

Tehnologia bluetooth w/ cu recunoaștere vocală

Sistemul Bluetooth® îți oferă posibilitatea de a-ți conecta telefonul mobil pentru a a asculta muzica preferată și a efectua apeluri prin tehnologia hands-free.

Siguranța pe primul loc

Camera este activată în momentul în care schimbătorul de viteză este în poziția marșarier. Sistemul de navigație va afișa pe ecran și liniile de ghidare care te vor ajuta să parchezi cu ușurință.

Sistemul de asistare la evitarea coliziunilor

Sistemul AEB îmbunătățește siguranța în două moduri - în primul rând, ajută la prevenirea accidentelor prin identificarea situațiilor critice iminente și avertizarea șoferului iar în al doilea rând prin atenuarea gravității accidentelor care nu pot fi evitate, prin reducerea vitezei.

Sistemul de monitorizare presiune anvelope

Măsurând rigiditatea laterală și raza roții, TPMS te alertează când o anvelopă necesită ajustarea presiunii, iar informația este afișată în panoul de bord.

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!