Noul Niro Plug-in Hybrid

În armonie cu natura.

EXTERIOR

INTERIOR

DOTĂRI

Tehnologii avansate și garanția unică de 7 ani, 150.000 kilometri

Niro PHEV combină stilul practic al unui crossover cu emisiile foarte scăzute ale unui hibrid, oferă un design exterior și interior de clasă superioară și opțiuni de personalizare a culorilor interiorului. Unic printre toate automobilele hibride din Europa, Niro este comercializat cu garanția unică de 7 ani, 150.000 kilometri, oferită standard.

Eficiență Plug-in Hybrid

Ai condus vreodată fără o picătură de benzină în plină oră de vârf? Kia Niro PHEV poate atinge o autonomie de 65 km în oraș, sau de 49 kilometri, conform ciclului combinat WLTP. Pentru distanțe mai lungi, funcționează și motorul cu ardere internă care te va ajuta până vei ajunge la o stație de reîncărcare

Sistem de asistare la evitarea coliziunii frontale

Noul Kia Niro PHEV dispune de tehnologii avansate gândite pentru creșterea siguranței atât a ocupanților cât și a pietonilor, cum este sistemul de avertizare și asistență la coliziunea frontală (Forward Collision-Avoidance Assist).

Sistem de infotainment telematic inovativ UVO CONNECT

Niro PHEV este printre primele modele Kia din Europa care oferă sistemul telematic inovativ UVO CONNECT, care conectează șoferii cu lumea înconjurătoare pentru a le oferi informații esențiale în timpul călătoriilor. Printre multele funcționalități, Niro PHEV oferă informații privind stațiile de încărcare, cum ar fi locația, disponibilitatea și compatibilitatea de conectare.

Sistem plug-in hybrid cu tehnologii inteligente

Niro PHEV este propulsat de un motor eficient de 1.6 litri GDi (injecție directă benzină), cuplat la pachetul de baterii de 8.9 kWh. Cu o suspensie complet independentă atât pentru puntea față, cât și pentru puntea spate și o transmisie cu dublu ambreiaj și șase trepte de viteze, Kia Niro PHEV oferă un echilibru rafinat între confortul la rulare și plăcerea de a conduce.

Un interior modern, de înaltă calitate și spațios

Niro PHEV oferă spațiu generos datorită ampatamentului de 2,7 metri, fiind dotat cu tehnologii de ultimă generație pentru o călătorie confortabilă. Scaunul șoferului este prevăzut opțional cu reglaj electric putând fi adus în poziția cea mai confortabilă foarte rapid. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, beneficiați și de banchetă spate rabatabilă 60:40.

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!