Noul Kia Niro

Crossover. Hibrid

EXTERIOR

INTERIOR

DOTĂRI

Sistem de propulsie hibrid și garanție unică de 7 ani, 150.000 kilometri

Niro, care combină stilul practic al unui crossover cu emisiile foarte scăzute ale unui hibrid, a fost modernizat pentru 2019 cu un nou design exterior, un interior de clasă superioară și opțiuni de personalizare a culorilor interiorului. Unic printre toate automobilele hibride din Europa, Niro este comercializat cu garanția unică de 7 ani, 150.000 kilometri, oferită standard.

Transmisie cu dublu ambreiaj și șase trepte de viteze

Dispunând de o transmisie cu dublu ambreiaj și șase trepte de viteze, Noul Niro Hybrid, cel mai bine vândut crossover electric al Kia oferă un echilibru rafinat între confortul la rulare și plăcerea de a conduce. Specificațiile crossover-ului - unice printre alte modele hibrid la același preț - oferă o multitudine de funcționalități de confort și siguranță dar și un spațiu de stocare flexibil.

Sistem de navigație de 10.25" + RDS cu noul sistem telematic avansat UVO CONNECT

Sistemul de navigație touchscreen de 10.25 inch oferă, în dotarea standard, posibilitatea conectării prin Bluetooth a mai multor dispozitive simultan, permițând astfel pasagerilor să conecteze două dispozitive mobile în același timp, dar și sistemele Apple CarPlay și Android Auto. Sistemul telematic UVO CONNECT oferă utilizatorilor acces la informații de trafic în timp real, previziuni despre meteorologice, puncte de interes, prețuri ale combustibililor și detalii privind potențialele locuri de parcare - incluzând prețuri, locații și disponibilitate.

Sistem hibrid paralel ce îmbină două tehnologii inteligente

Niro este propulsat de un motor eficient de 1.6 litri GDi (injecție directă benzină), cuplat fie la un pachet de baterii de 1.56 kWh lithium-ion polymer (modelele Niro Hybrid) sau la pachetul de baterii de 8.9 kWh (pentru modelele Plug-in Hybrid). Emisiile de dioxid de carbon pentru modelul Niro Hybrid sunt de numai 99.8 g/km (conform ciclului combinat WLTP). Cu o suspensie complet independentă atât pentru puntea față, cât și pentru puntea spate și o transmisie cu dublu ambreiaj și șase trepte de viteze, Kia Niro Hybrid oferă un echilibru rafinat între confortul la rulare și plăcerea de a conduce.

Sistem avertizare obiecte în unghiul mort pentru o siguranță suplimentară în trafic

Gama îmbunătățită Niro beneficiază de introducerea unor tehnologii de siguranță activă noi pentru asistența șoferului. Tehnologia autonomă de nivel 2, Lane Following Assist (Sistemul de asistență la păstrarea benzii de rulare) controleaza accelerația, frâna și sistemul de direcție în funcție de coloana de automobile din față, folosind senzori externi pentru a menține o distanță sigură, în timp ce oferă asistență șoferului la schimbarea benzilor de circulație.

Încărcător telefon wireless - cel mai convenabil mod de încărcare al unui smartphone

Niro Hybrid dispune de opțiunea de încărcare wireless a dispozitivelor personale - cu opțiunile de încărcare wireless sau conectate. Dacă telefonul smartphone are o opțiune de încărcare fără fir, avem o veste excelentă pentru tine. Plasează telefonul pe încărcătorul wireless disponibil în consola centrală și poți sta liniștit. Vei rămâne conectat indiferent de durata călătoriei tale.

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!