Kia e-Niro

Nimic nu este ca un Niro.

EXTERIOR

INTERIOR

DOTĂRI

Tehnologia de regenerare a forței de frânare

Tehnologia de regenerare a forței de frânare permite colectarea energiei kinetice și reîncărcarea pachetului de baterii în timpul frânării, în timp ce Sistemul Eco de asistență în timpul condusului (Eco DAS - Eco Driving Assistant System) oferă șoferilor o îndrumare inteligentă pentru a conduce mai eficient.

Frâna de parcare electrică

Frâna de parcare electrică (EPB - Electric Parking Brake) a modelului e-Niro este operată printr-un buton situat pe consola centrală. Șoferul poate opera manual frâna electrică în momentul opririi. În momentul plecării, EPB se deconectează automat, permițând o pornire imediată.

Sistemul de asistare la evitarea coliziunii frontale (FCA)

Noul Kia e-Niro dispune de tehnologii avansate gândite pentru creșterea siguranței atât a ocupanților cât și a pietonilor, cum este sistemul de avertizare și asistență la coliziunea frontală (Forward Collision-Avoidance Assist). Un sistem radar și o cameră video detectează pericolele potențiale din fața automobilului, incluzând pietoni, cicliști și alte automobile.

Sistemul de menținere a benzii de circulație (LFA)

Condusul în trafic aglomerat devine mai ușor și mai sigur: sistemul Lane Following Assist este un sistem avansat care ajustează accelerația, frâna și direcția în funcție de automobilul din față. Sistemul permite chiar pornirea automată dacă automobilul din față se deplasează în trei secunde de la oprirea automată.

Sistem infotainment cu touchscreen de 10.25 inch

Display-ul mare al sistemului infotainment de înaltă definiție este ușor de folosit. Sistemul de navigație opțional cu touchscreen de 10.25 inch oferă ca standard posibilitatea conectării prin Bluetooth a mai multor dispozitive simultan, permițând astfel pasagerilor să conecteze două dispozitive mobile în același timp.

Încărcător wireless pentru smartphone

Baterie descărcată? Cu încărcătorul wireless pentru smartphone, disponibil în centrul consolei, telefonul mobil se va încărca în timp ce ești atent la drum. Astfel vei fi în contact permanent cu cei dragi și, în plus, scapi și de grija cablurilor.

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!