Noul Kia Ceed Sportswagon PHEV

Descoperă puterea energiei electrice.

EXTERIOR

INTERIOR

DOTĂRI

Soluții hibride moderne și tehnologii avansate

Kia Ceed SW PHEV oferă sistemul de infotainment cu touchscreen Kia de 8.0 inch sau sistemul infotainment și de navigație opțional de 10.25 inch cu sistemul telematic Kia UVO Connect. Unic pentru versiunea Plug-in Hybrid, sistemul include noi funcționalități pentru a ajuta proprietarii să localizeze punctele de reîncărcare disponibile în apropiere sau pe traseul către destinație. Ecranul poate arăta de asemenea, informații relevante despre sistemul de propulsie, afișând nivelul de încărcare al bateriei și grafice pentru consumul energiei.

Indicator al gradului de încărcare a bateriei

Noul Ceed SW Plug-in Hybrid este echipat cu un indicator al gradului de încărcare a bateriei, un element vizual care anunță deținătorii că automobilul lor se încarcă sau când bateria este încărcată complet. Localizarea sa deasupra planșei de bord înseamnă că șoferii pot constata instant situația încărcării, doar aruncând o privire când se află afară din automobil (de exemplu, când automobilul este parcat afară și proprietarul nu a părăsit încă locuința).

Kia Ceed SW PHEV: tehnologie de ultimă generație

Tehnologia standard de regenerare a forței de frânare permite noului model Kia XCeed Plug-in Hybrid să colecteze energia cinetică și să reîncarce pachetul de baterii în timpul deplasării în pantă sau în timpul frânării, îmbunătățind astfel eficiența sistemului de propulsie. De asemenea, XCeed PHEV este echipat cu sistemul de sunet virtual al motorului (Virtual Engine Sound System), un sistem sonor de atenționare care este activat în modul complet electric, la viteze reduse sau în timpul deplasării în marșarier.

Sistem de asistare pentru evitarea coliziunii frontale cu automobilul din față

Noul Kia Ceed SW PHEV dispune de tehnologii avansate gândite pentru creșterea siguranței atât a ocupanților cât și a pietonilor, cum este sistemul de avertizare și asistență la coliziunea frontală (Forward Collision-Avoidance Assist) cu avertizare haptică (vibrație) în volan.

Sistem de deschidere automată a portbagajului prin telecomandă

Sistemul inteligent de deschidere a portbagajului (care se deschide automat când detectează cheia inteligentă în imediata apropiere a haionului), este de ajutor în momentele în care mâinile sunt ocupate cu încărcături grele. Nu-i așa că viața este mai ușoară?

Descoperă puterea energiei electrice

Noul sistem de propulsie combină un pachet de baterii litiu-ion de 8.9 kWh, un motor electric de 44.5 kW și un motor în patru cilindri ‘Kappa’ eficient, de 1.6 litri GDi (injecție directă benzină). Puterea totală a sistemului de propulsie este de 141 CP, cu un cuplu maxim de 265 Nm, permițând modelului Ceed Sportswagon să accelereze de la 0 la 100 kmh în 10.8 secunde.

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!