Noul Jeep Renegade

TE AȘTEAPTĂ O LUME PLINĂ DE AVENTURI!

Începe-ți călătoria într-o mașină care este echipată pentru orice.

‘BEST SMALL SUV' 2018

Pentru al treilea an consecutiv, Jeep® Renegade a fost declarat de către 4×4 Magazine, ‘Best Small SUV’ al anului. Versatilitatea lui Renegade este ceea ce i-a asigurat succesul.

FII RELAXAT CÂND CONDUCI

O experiență reușită la volan depinde și de starea de siguranță pe care o simți. Noul Jeep® Renegade are peste 60 de sisteme active de asistență și siguranță pentru șofer.

TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Traffic Sign Recognition – un sistem inovator ce folosește o cameră video frontală pentru recunoșterea limitelor de viteză și a semnelor de circulație, atenționându-l pe șofer.

INTELLIGENT SPEED ASSIST

Noul Renegade va fi limitat la viteza setată de sistemul Traffic Sign Recognition (TSR) – Sistemul de recunoaștere a Semnelor de Trafic – setarile fiind controlate din opțiuniile volanului.

O NOUĂ GENERAȚIE DE MOTOARE

Jeep® Renegade dispune de două noi motorizări în 3 cilindri sau în 4 cilindri, pe benzină.

ELEMENTE NOI DE DESIGN

De la modele de jante actualizate până la noul pachet de lumini cu LED-uri, Jeep® Renegade MY2019 este mereu în pas cu timpul.

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!