DESIGN URBAN

Cucerește orașul! SUV-ul creat pentru jungla urbană de azi și …….de mâine. Exterior și interior reîmprospătat. Călătorește cu stil în noul 500X Urban.

img4
img5

TOTUL ÎNTR-O LUMINĂ NOUĂ

Cu noile Faruri inovatoare Full LED vei privi orașul așa cum nu ai mai făcut-o niciodată. Acum ai cu 20% mai multă luminozitate. Ce este cel mai bine, farurile Full LED reduc consumul de energie cu 66% față de farurile obișnuite cu halogen, și au o durată de viață mai lungă.

NU TE OPRI LA COPERTĂ

Frumoasă la exterior și confortabilă la interior: nu este ușor să alegi cel mai bun profil pentru 500X Urban. Interior reîmprospătat datorită detaliilor din piele tehnologică pentru scaune, bord în nuanța caroseriei și inconfundabilul logo 500, precum semnătura unui artist pe o capoderă. Fiecare material ales este menit să ofere un stil exclusivist.

img6
img7

ȘOFEAZĂ CONFORTABIL

La bordul noului 500X Urban, fiecare detaliu este creat pentru a garanta cel mai bun confort, precum noul volan ergonomic cu control audio integrat.

INTUITIV

Vei înțeleg noul 500X Urban dintr-o privire. Noul instrumentar de bord a fost redesenat pentru a spori vizibilitatea afișajului, astfel poți citi cu ușurință inormațiile de care ai nevoie atunci când te afli la volan.

img8

NOILE MOTORIZĂRI

Compact și rapid. 500X oferă o nouă gamă de motorizări pe benzină, având cel mai bun cuplu din clasa sa, cu un răspuns rapid în momentul accelerării. Noile motoare sunt foarte silențioase și ușoare, dar și eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Variantele Diesel au fost de asemenea revizitate, iar acum tehnologiile SCR transformă noul Multijet într-un ecologist.

img10

1.0 FIREFLY TURBO 120CP

3 cilindri, capacitate cilindrică 999 cm³, transmisie manuală în 6 trepte, viteză maximă de 188 km/h, accelerație 0 – 100 km/h în 10.9 secunde și un cuplu maxim de 190 Nm la 1750 rpm.

1.6 MULTIJET 120CP

4 cilindri, capacitate cilindrică 1598 cm³, transmisie manuală în 6 trepte sau transmisie DDCT în 6 trepte, viteză maximă 186 km/h, accelerație de la 0 la 100 km/h în 10.7 secunde, cuplu maxim 320 Nm la 1750 rpm.

img11

TEHNOLOGIE & SIGURANȚĂ

În traficul aglomerat al dimineții sau în orașul plin de viață și lumini într-o seară plăcută de sâmbătă. În centrul orașului sau în jurul orașului. Bucură-te de orașul tău, acum vei șofa asistat de o tehnologie de ultima generație.

img12

TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Cu ajutorul unei camere montate pe parbriz, sistemul recunoaște semnele de circulație și limitatoarele de viteză, afișându-ți apoi în bord o pictogramă pentru a te informa dacă circuli cu viteza legală.

INTELLIGENT SPEED ASSIST

Menține limita de viteză transmisă prin funcția de recunoaștere a semnelor de circulație, printr-o simplă apăsare de buton.

img19

LANE DEPARTURE WARNING

Un sistem inteligent ce te va avertiza în momentul părăsirii involuntare a benzii de circulație. Sistemul de Avertizare pentru Părăsirea Benzii te va informa direct pe ecranul de bord și prin creșterea rezistenței la virare a volanului.

img19

CAMERĂ MARȘARIER & SENZORI DE PARCARE

Chiar și cele mai complicate manevre pe care le poți efectua în timp ce parchezi sunt acum posibile, Având la îndemâna camera pentru marșarier, mersul cu spatele va fi la fel de ușor precum mersul înainte. Grație senzorilor de parcare frontali și posteriori, 500X Urban te ajută la efectuarea manevrelor complicate prin alerte sonore care te atenționeaza cu privire la proximitatea față de alte vehicule sau obstacole.

img19

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive