STELVIO QUADRIFOGLIO

SIMBOLUL UNUI CARACTER REMARCABIL

Începând cu 1923, emblema Quadrifoglio este purtată de cele mai încântătoare modele Alfa Romeo. Creată de legendarul pilot Ugo Sivocci, câștigător al raliului Targa Florio, insigna trifoiului cu patru foi rezista până în zilele noastre ca o garanție a excelenței și pasiunii italiene pentru performanță. Cele mai sportive modele ale brandului Alfa Romeo au purtat sigla Quadrifoglio de-a lungul anilor, iar Stelvio, primul SUV Alfa Romeo, nu face excepție. Creat pentru a fi cel mai bun din clasa sa, Stelvio Quadrifoglio excelează la capitolul putere, performanță dinamică și manevrabilitate, concretizând astfel “La Meccanica delle Emozioni” în cea mai pură formă a sa.

INGINERIE ELEVATĂ

Noul Stelvio Quadrifoglio folosește materiale ultra-ușoare și ultra-rezistente, tehnologii unice în clasa sa, iar puterea demnă de un super car și manevrabilitatea de top se traduc într-un dinamism neprețuit.

Acesta este spiritul Alfa Romeo in forma sa cea mai pura.

PERFECT SCULPAT

Stelvio Quadrifoglio continuă revenirea spectaculoasă a mărcii și vine cu o moștenire uriașa. De la celebra grilă frontală trilob și până la profilul muscular, versiunea de performanță a primului SUV Alfa Romeo simbolizează abordarea italiană unică în ceea ce privește designul. Perfect proporționat, ușor de remarcat prin stil și creat să ofere o plăcere a condusului fără pereche.

INOVAȚIE EXCLUSIVĂ ALFA ROMEO

Sistemul Alfa Chassis Domain Control (CDC) coordonează toate celelalte sisteme active, precum Alfa DNA Pro, Alfa Active Suspension, Alfa Alfa Active Torque Vectoring și Alfa Integrated Brake System (IBS). Împreună cu sistemul de tracțiune integrala Q4, motorul de 2.9-litri bi-turbo V6 de 510 CP amplifică emoțiile la volan în timp ce Alfa Active Torque Vectoring îmbunătățește tracțiunea în prima faza a accelerației, reducând astfel sub virarea și supra virarea. Suspensia Alfa Link, platforma ușoară și distribuția perfect egala (50/50) a maselor între cele două punți garantează un dinamism extraordinar.

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!