NOUA GIULIA GTA

Audentes Fortuna Iuvat

NOUA ALFA ROMEO GIULIA GTA

Audentes Fortuna Iuvat

alfa-romeo-giulia-gta

LEGENDA A RENĂSCUT

GTA reprezintă acronimul legendar, născut în 1965 pentru Giulia Gran Turismo Alleggerita, la propriu, un grand turism foarte ușor, o versiune a modelului Giulia GT, creată și îmbunătățită de către Autodelta. Pentru a marca aniversarea celor 110 ani de existență Alfa Romeo, am folosit aceeași rețetă. Am adăugat putere și am redus greutatea, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de condus. În doar 500 de unități.

CONDUS PENTRU PERFORMANȚĂ

Inspirate din sedan-ul nostru de ultimă generație, Giulia GTA și Giulia GTAm sunt echipate cu o versiune îmbunătățită a motorului Alfa Romeo 2.9 V6 Bi-Turbo, producând 540 CP. Grație materialelor ultra-ușoare alese, precum fibra de carbon, aluminiu și compozite, Giulia GTAm atinge un raport extraordinar de greutate/putere, datorită reducerii cu 100 kg a greutății .

ORIGINILE

O VICTORIE ÎN FIECARE ZI, CU MAȘINA DE ZI CU ZI

Succesul înregistrat de Giulia GTA în competiții a fost imediat, ceea ce i-a permis să intre în memoria colectivă ca un simbol incontestabil a sportivității „Biscione”. A câștigat trei „Challenge Europeo Marche” consecutive, zeci de campionate naționale și sute de curse individuale, peste tot în lume. De asemenea, modul în care a elevat imaginea întregii game a fost impresionant: Giulia Sprint GTA reprezintă cu fidelitate afirmația „O victorie pe zi, în mașina ta de zi cu zi”.

Imagini cu scop ilustrativ, designul mașinii poate fi modificat. Consumul de combustibil combinat (l/100 km): 12,5 (WLTP) | Emisii de CO2 combinate (g/km): 270 (WLTP). Valori provizorii bazate pe estimări preliminare, valoarea finală ar putea diferi. Valori calculate pe baza metodei de măsurare/corelație care se referă la ciclul WLTP conform Regulamentului UE 2018/1832. Valorile indicate pentru gama vehiculului sunt măsurate de producător la testele de pre-omologare și pot fi supuse unor modificări în funcție de omologarea definitivă. Cifrele prezentate au doar scop comparativ. Comparați valorile numai cu cele ale altor mașini testate cu aceleași proceduri tehnice. Este posibil ca aceste cifre să nu reflecte rezultatele reale de conducere, care vor depinde de o serie de factori, inclusiv accesoriile montate (post-înregistrare), variațiile vremii, stilul de condus și încărcarea vehiculului.

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!