GIULIA QUADRIFOGLIO

O CREAȚIE FABULOASĂ

Giulia Quadrifoglio nu este doar cea mai puternică Alfa Romeo creată vreodată pentru uz cotidian. Giulia Quadrifoglio reprezintă însăși convergența dintre inginerie și emoție și nu poate fi decât creația unei mărci fabuloase, precum este Alfa Romeo.

Viscerală. Energetică. Profund tehnologică. Maiestuoasă.

Tributară unei mărci apărute în urmă cu peste 100 de ani și care continuă și astăzi să uimească industria auto cu modele originale. Pasiunea Alfa Romeo pentru motoare cu ADN sportiv este inegalabilă.

DRAMATICĂ, DAR FĂRĂ DRAMĂ

Designul Giuliei Quadrifoglio este conturat de linii dramatice. Identitatea sa puternică este caracterizată de trăsături marcante: grila de forma trilobului Alfa Romeo, capota cu linii agresive, prizele de aer proeminente. Folosirea fibrei de carbon pe capota, plafon, eleron si pragurile laterale o înzestrează pe Giulia Quadrifoglio cu spirit racing veritabil. Tracțiunea spate și echilibrul perfect al maselor au dat naștere unei arhitecturi în care poziția șoferului este plasată în spatele punții față, capota este alungită, iar habitaclul amplu. Nimic nu este exagerat sau întâmplător. Doar este o Alfa Romeo.

510 CP ȘI 600 Nm

Inima Giuliei Quadrifoglio este un V6 bi-turbo de 2.9 litri cu cilindri opuși la 90°. Propulsorul livrează 510 CP și un cuplu de 600 Nm între 2500 and 5000 de rotații pe minut. Noul motor dezvoltat alături de echipa Ferrari este realizat în intregime din aluminiu, extraordinar de puternic și, în același timp, de ușor.

PERFORMANŢA DE TOP ESTE O STARE

Fiecare detaliu al Giuliei Quadrifoglio este conceput pentru a atinge nivelul optim de performanţă, inclusiv în ceea ce privește eficienţa. Raportul dintre om și mașina este esențial pentru Alfa Romeo, iar toate inovațiile Giuliei au fost puse în slujba plăcerii pure a condusului, astfel încât am creat o mașină care este percepută ca o extensie naturală a corpului, minții și sufletului șoferului.

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!