ABARTH 124 SPIDER

PERFORMANCE IS IN THE AIR

NOUL ABARTH 124 SPIDER RIDICA STAFETA

Masa totala de doar 1,060 kg si un raport greutate-putere de 6,2 kg/CP. Distributia ideala a maselor (50:50) asigura performante si agilitate de top. Suspensia derivata din experienta noastra in motorsport pluseaza prin manevrabilitate fara egal. Acum, distractia devine ceva serios.

Bine ai venit la

OFFICINE ABARTH

Acesta este locul in care se nasc modelele Scorpionului: Officine Abarth, acolo unde pasiunea se intalneste cu maiestria liniei de productie. Cei mai buni ingineri supervizeaza personal fiecare aspect al proceselor de design, dezvoltare si productie. Tot aici ia nastere caracterul unic al fiecarui model care poarta sigla Abarth.

Evacuare Abarth Recond Monza

PUTEREA ARE O NOUA VOCE

Sistemul de evacuare dual-mode cu 4 conducte variaza fluxul de gaze in functie de turatia motorului si asigura livrarea eficienta a puterii. Cele 4 conducte ofera un plus de utilitate si scot in evidenta caracterul noului Abarth 124 Spider.

Sistem de franare Brembo

ACTIUNE MAXIMA, REACTIE MAXIMA

Frane performante cu etriere din aluminiu cu 4 pistonase. Acest sistem de franare dezvoltat impreuna cu Brembo garanteaza distante de franare scurte si un sentiment de siguranta chiar si in cazul folosirii prelungite.

Mod Sport

STIL DE CONDUS PERSONALIZAT

Butonul Sport amplifica caracterul sportiv al noului Abarth 124 Spider si imbunatateste performantele motorului (prin functia overboost), recalibreaza directia si transmisia (versiunea cu transmisie automata) pentru un raspuns mai agresiv. Totul pentru a va garanta cele mai bune performante.

Centru de greutate situat la 38,5 cm de sol

PERFORMANTE, STABILITATE SI SIGURANTA DE TOP

Gratie suspensiei sport cu amortizoare Bilstein, noul Abarth 124 Spider ofera o tinuta de drum impecabila, excelenta stabilitate si siguranta maxima, in special in viraje. Adrenalina oferita de un roadster pur incepe cu siguranta.

Placuta de numerotare din metal

UN NUMAR DE IDENTIFICARE UNIC

Maiestria si calitatea asamblarii constituie baza pe care Abarth si-a construit numeroasele succese. O certificare a calitatii si a performantei o reprezinta placuta de identificare din metal prezenta in fiecare Abarth 124 Spider si dezvoltata de tehnicienii Abarth Racing Team.

Interioare Alcantara inspirate din motorsport

ADMIRA PRECIZIA DETALIILOR

Atentia pentru detalii a diferentiat mereu modelele cu sigla Scorpionului, iar Abarth 124 Spider nu face exceptie gratie interioarelor Alcantara inspirate din motorsport, perfecte pentru un stil de condus sportiv si entuziast, tipic unui GT Italian.

Un caracter care se face simtit

MOTOR 1.4 TURBO MULTIAIR

Motorul 1.4 Turbo MultiAir cu 170 CP amplasat longitudinal, combinat cu sunetul inconfundabil al evacuarii Abarth Record Monza, ofera putere optima in orice moment. Puterea este transmisa catre puntea spate printr-un diferential mecanic autoblocant pentru tractiune sporita, acceleratii si senzatii tari, tipice unui Abarth.

MOTORSPORT

Elemente exterioare inspirate din motorsport

Noile modele , cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele , iti stam la dispozitie!